Cele opt locuri din Râmnic cele mai afectate de inundaţii unde au intervenit pompierii

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al judeţului Vâlcea au intervenit ieri, 28 iunie, începând cu ora 13.37, în opt locuri din Râmnicu Vâlcea, pentru înlăturarea efectelor precipitaţiilor abundente căzute în după-amiaza zilei de 28 iulie ac.

– pentru evacuarea apei din subsolul IPJ Vâlcea, unde adâncimea apei avea aproximativ 40 cm., pe o suprafaţă de aprox. 500 mp;
– în curtea Complexului Comercial Cozia unde au fost inundate 15 autoturisme aflate în parcarea centrului comercial.
– pentru evacuarea apei din şase garaje situate pe strada General Magheru, unde adâncimea apei atingea aproximativ 50 cm.
– pentru evacuarea apei pe o suprafaţă de aproximativ 12 mp. din garajul unui localnic de pe Splaiul Independenţei unde adâncimea apei era de aproximativ 10 cm.
– pentru evacuarea apei din garajul AJOFM Vâlcea, unde adâncimea apei atingea circa 25 cm, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp.
– pentru evacuarea apei din subsolul unei case de locuit, situată pe strada Eleodor Constantinescu unde adâncimea apei avea aproximativ 2 m.
– pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinţe unde, adâncimea apei avea aproximativ 80 cm.
– pentru evacuarea apei din subsolul unei case, situată pe strada Mihai Eminescu, unde adâncimea apei avea aproximativ un metru.
Pe timpul intervenţiilor angajaţii ISU au folosit opt motopompe transportabile, ultima acţiune luând sfârşit în jurul orei 19.00.