NORMALITATE înseamnă CRĂCIUNESCU GRIGORE

Sloganul de campanie al candidatului liberal Crăciunescu Grigore pentru Primăria Râmnicu Vâlcea este: “Normalitate în toate”!
Targ Goranu Grig
Îl susţinem public şi oficial în această campanie, convinşi că alegerea sa de către râmniceni ar fi un lucru normal. Ar fi nu o victorie a sa, sau a partidului pe care–l reprezintă, într-o confruntare electorală, ci o alegere a cetăţenilor, o opţiune pentru bun simţ, echilibru, corectitudine, cinste, legalitate. DECI AM ALEGE NORMALITATE într-un oraş în care s-au întâmplat atâtea lucruri anormale în administraţia locală!
L-am urmărit în discuţiile libere purtate duminica trecută cu cetăţenii din Târgul Goranu şi ne-am convins că alegerea noastră de a îl susţine doar pe CRĂCIUNESCU GRIGORE pentru Primăria Râmnicu Vâlcea a fost corectă şi că el este omul care ne poate fi primar tuturor, reprezentându-ne cu cinste şi demnitate!
În perioada următoare vom prezenta, atât în ediţiile tipărite, dar şi pe siteul acestui ziar, programul electoral, platforma, şi lista de candidaţi pentru Consiliul Municipal!
Sperăm din toată inima ca de această dată şi noi, dar şi ceilalţi cetăţeni din Râmnicu Vâlce,a să alegem NORMALITATE ÎN TOATE!

Traian GUMINSKI