Care este Asociația de Proprietari cu cele mai mici cheltuieli din Râmnicu Vâlcea

În condițiile unor creșteri constante a prețurilor la apă rece, caldă, energie termică, energie electrică și gaz au crescut și sumele pe care cetățenii trebuie să le aloce pentru palta utilităților iar asociațiile d eproprietari din Râmnicu Vâlcea au, peste 90 la sută din ele, datorii către furnizori.

Face excepție o singură asociație care și-a permis chiar să achite în avans unele servicii.
Este vorba și de un administrator eficient al “Asociației Ansamblul Rezidențial Central RO”, dar și de faptul că Blocurile RO 1 RO2, RO3, RO4 și RO 5, care fac parte deoacamdată din asociație, au cele mai moderne și economice sisteme de alimentare și conservare a energiei. Clădirile construite din materiale de ultimă oră păstrează energia pe timpul iernii eliminând pierderile, nu există pierderi de apă iar sistemul de contorizare este modern și cheltuielile la comun ce trebuie plătite de locatari se împart la un număr foarte mare de apartamente astfel încât fiecărui apartament îi revine o sumă mult mai mică de plată.
Din punct de vedere economic este mult mai important să achiziționezi un apartament nou situat într-o asociație de acest tip pentru că vei economisi bani buni lună de lună la plata utilităților având și un confort sporit, lifturi moderne, sisteme de repartizare a energiei termice și de contorizare a consumurilor individuale.
Ansamblul Rezidenţial Central se află pe prelungirea Bulevardului Dem Rădulescu, unde deja a început lucrul la viitorul nod rutier care va facilita tranzitul spre Bucureşti şi Sibiu cu ieşire spre centură.
Acest ansamblu include şi primele blocuri turn din Râmnic care au 14 etaje, astfel oferă şi o panorama excelentă oraşului şi dealurilor din jur. Ansamblul Rezidenţial Central se află în apropierea a 2 centre comerciale și este cel mai modern complex imobiliar din Râmnic.

Traian Guminski