Analiză politico-sanitar-economică: De ce trebuie să revină măştiile, certificatul de vaccinare şi restricţiile de circulaţie

La finalul lunii august guvernele vor pune presiune treptat pe cetăţeni. Pe unii nici nu trebuie să pună prea multă,pentu că s-au obişnuit cu măştile pe faţă de le poartă în plină caniculă şi când sunt singuri pe stradă.
Mass media va difuza constant date care arată creşterea infectaţilor COVID şi nu excludem şi alte ştiri alarmiste legate de variola maimuţei şi încă câteva boli.
Nu doar România a comandat cu multe milioane de doze de vaccin în plus faţă de cât ar fi avut nevoie pentru vaccinarea populaţiei. Fabricanţii de medicamente şi cei de armament au bani cât să schimbe orice politician din orice ţară care nu se lasă corupt. Canalele de televiziune importante oricum sunt în mânile aceloraşi patroni ai industriei de distrugere. Deci vaccinurile produse şi cele care se produc trebuie vândute. Pentru asta mai întâi vindem măştile. Îndepărtăm oamenii de servicii medicale, le restrângem accesul la spitale, la cabinete stomatologice, la sport, la mişcare şi intervenţii chirurgicale, creşte numărul de morți, dăm vina pe virusuri, impunem vaccinuri. Va fi o iarnă grea în care Europa va suferi de lipsă de energie, gaze, petrol, benzină. Prin urmare trebuie redus consumul şi mărite preţurile. Pentru a micşora consumul e bine să pună restricţii de circulaţie. Ele vor fi implementate sub diverse forme. De aceea companiile aviatice nu au mai angajat personal suplimentar şi este aglomeraţie pe aeroporturi. Conducerile companiilor ştiu că în curând se va zbura mai greu cu avionul, se vor restrânge curse. Se vor reintroduce cerificatele de vaccinare, unele ţări vor deveni nevizitabile de turişti. Se va băga populaţia în case prin legi, ordonanţe, stări de alertă, de urgenţă, prin fel de fel de procedee. În plus este bine ca oamenii să stea în case şi pentru a se evita marşuri, proteste, mitinguri. Se vor interzice adunările publice. Astfel guvernele aflate în funcţie îşi păstrează puterea, poziţia, au ceva linişte, au liber la furat prin fel de fel de contracte de achiziţii, nu pot fi schimbate, controlate, trimise în instanţe şi puşcării. Băieţii din servicii, din toate servicile ţărilor UE şi probabil şi cele care nu sunt în UE îşi vor face bani. Cu grămada. Şi vor întreţine panica medicală.
Cu fiecare om care moare în apropierea vârstei de pensionare societăţile care administrează pensii de tip pilonul 2 din România ( şi există în fiecare ţară astfel de ,, uriaşi financiari,,) scapă de obligativitatea achitării pensiei. Deci le rămân acei bani drept profit. Stăpânii acestui sistem au nevoie să cotizezi un număr de ani mare, sume importante şi să mori înainte de pensionare. Pentru că nu este o asigurare de viaţă această contribuţie, Banii strînşi acolo nu revin moştenitorilor tăi. Rămân hrăpăreţilor. Sinuciderile ce cresc ca număr, depresiile, infarcturile, bolile netratate din cauza spitalelor închise,atacurile cerebrale fatale, virusurile, conflictele de orice fel care duc la moartea unor astfel de cotizanţi aduc profit.
Şi evident în criză financiară şi alimentară, cu locuri de muncă ce dispar, cu inflaţie în creştere, cu medicamente care mai mult distrug decât ajută, fără medici, spitale închise, restricţii de circulaţie, benzină scumpă, frig în case, energie elctrică cu porţia este mai uşor să mituieşti guverne şi politicieni de rang înalt din conducerea Uniunii, să întreţii starea asta de haos, să faci averi călcând pe cadavrele produse de un sistem eficient.
Poate cel mai eficient sistem ce l-a putut gândi cineva vreodată.
Nu avem cum să ne împotrivim lui. Dar putem lua măsuri, fiecare în parte, de supravieţuire. Rezolvaţi-vă problemele medicale legate de dantură, de intervenţii chirurgicale. Faceţi un stoc mic de medicamente .cei ce sunteţi dependenţi de un anumit medicament, de produse naturiste, de alimente cu termen mare de valabilitate. Plătiţi dacă puteţi, în avans sume pe facturile de curent electric şi gaz.Dacă aveţi o gopodărie în mediul rural în care puteţi să vă refugiaţi amenajaţi aceea casă pentru a face faţă unei ierni. Unei ierni care pe calendar durează trei luni, dar care în realitate va dura mult mai mult. Vara aceasta, când va trece, va lăsa loc unui val uriaş de răceală. Niciodată omenirea nu a fost condusă de aşa mulţi politicieni marionete şi paiaţe, corupţi, gângăviţi, lipsiţi de empatie şi lacomi ca acum. Priviţi cu atenţie la preşedintele nostru, la premier, la miniştri, la toţi cei aflaţi în funcţii importante. Aşa este peste tot în Europa.
Este momentul în care cele mai rentabile firme mici, firme care nu sunt multinaţionale, vor fi cele care oferă servicii funerare.

Traian GUMINSKI