Noi asfaltări în comuna Popeşti

Pentru Aurora Măgură, primarul comunei Popeşti, rețelele de drumuri și alimentarea cu gaz a comunei au fost principalele proiecte pentru care a dorit finanţare finanțare în acest mandat. A sperat ca în acest an Ministerul Dezvoltării să aprobe cererile de finanțare pentru obiectivele de investiții. O primă veste a venit din partea Guvernului. Primăria a obținut 14,5 milioane de lei pentru asfaltarea de drumuri.
”Am depus proiecte pentru asfaltarea drumurilor și introducerea rețelei de gaze naturale. Împreună cu alte comune avem constituit un ADI, special pentru această investiție. Nu ar trebui să fie aşa de greu să înţeleagă cei din minister că stația de gaze, cât și magistrala sunt deja pe teritoriul comunei, iar dacă această investiție se aprobă vor beneficia aproape 10.000 de locuitori din toată zona”, a precixat Aurora Măgură.
Acest ADI din care face parte comuna Popeşti este un pas important şi pentru alte investiţii în localitate, cum ar fi drumurile de legătură, altele decât cele existente, parteneriate economice viabile, schimburi culturale şi cooperare educaţională, proiecte de smart-city, asociere în sistemul sanitar sau pe situaţii de urgenţă şi lucrărie aferente. (T.G.)