Analiză politică! Deputatul Daniela Oteșanu, campioana declarațiilor politice și interpelărilor

Deputatul Daniela Oteșanu este și lidera organizației județene a Femeilor Democrate și o veterană a acțiunilor umanitare și de sprijinire a familiilor defavorizate și a comunităților locale cu probleme.
A implicat de-a lungul anilor un număr mare de tineri și femei din PSD Vâlcea în acțiuni caritabile și este membră în două comisii importante din Camera Deputaților, cea pentru antreprenoriat și turism și cea pentru muncă și protecție socială.
Aflată la al doilea mandat în Camera Deputaților, doamna Oteșanu s-a remarcat în acest an ca activitate parlamentară prin cele 33 declarații politice depuse în scris și prin cele 31 de interpelări ale diverșilor miniștri. Este cel mai activ parlamentar vâlcean la acest capitol stând foarte bine și la inițiative legislative, 32 din care 3 promulgate ca legi.
În teritoriu a avut o activitate permanentă încercând să sprijine edili din toate formațiunile politice și este unul din puținii parlamentari care nu numai că au Birou parlamentar în centrul municipiului, dar la acel birou este aproape zilnic cineva de serviciu care poate îndruma un cetățean, îl poate programa la o audiență sau îi poate acorda sprijin prin informații utile.

Traian GUMINSKI