Casă pentru un tată care nu și-a abandonat fetița, oferită de Asociația “Copii fără Copilărie din județul Vâlcea”

Asociația “Copii fără Copilărie din județul Vâlcea” este deja cunoscută pentru proiectele minunate pe care le derulează în județul nostru, în atenția lor fiind familiile cu situații precare și copiii orfani. Sonia Iorga, voluntar în cadrul asociației, ne-a precizat că cea mai mare recompensă a lor, după o faptă bună dusă, este zâmbetul de pe chipul acestor oameni care suferă fără să ceară, care fac sacrificii de multe ori pentru copiii pe care îi cresc cu multe eforturi. Iar bucuria pe care copiii o împărtășesc cu cei care le oferă ajutor, este mai mult decât ce își pot dori.

“Orice caz ajuns la noi, orice copil ce nu se poate bucura de copilărie, pentru noi, sunt o traumă sufletească a neputinței de a schimba destinul acestora! Și totuși, nu renuntăm în a ne zbate pentru binele lor, nu renunțăm în a face tot ce ține de noi și cu ajutorul vostru, pentru a-i ajuta!
Vă aducem în atenție ultimul proiect al Asociației care ne-a umplut sufletele de bucurie la vederea feței fericite a Sofiei!
Sofia e o minune de copil din Pesceana, are 4 ani si este crescută doar de tatăl ei într-o casă insalubră în care nu se putea locui!

Am reușit să strângem suma necesara (41.160 de lei) achiziționării unei case pentru ei, a lor! Și spunem asta pentru că tatăl Sofiei, crescut la orfelinat, a avut puterea să nu-și lase copilul să-i repete destinul!
Daca el a putut, noi toți am forțat destinul cu o casă în care minunea aceasta de copil să crească demn!
Priviți-o! Priviți-i zâmbetul și fericirea de pe chip și spuneți dacă puteți să nu vă doriți asta pentru orice alt copil prins în neputința unor vremuri și a unor oameni cărora nu le pasă!

Vă mulțumim, oameni buni, tuturor! Chiar și celor care nu au crezut în noi și în puterea noastră de materializare a unui Vis!”, este mesajul transmis de Sonia Iorga, voluntar în cadrul Asociației “Copii fără Copilărie din județul Vâlcea”.
Cine dorește să ajute proiectele demarate de asociație, este rugat să lase mesaj sau sa apeleze telefonul copiilor fără copilărie din judeţul Vâlcea: 0771546791! Fiţi OAMENI!