A furat din taxi si a fost prins de jandarmii vâlceni

În urmă cu câteva zile, jandarmi aflați în misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul Rm.Vâlcea, au observat la intersecţia străzilor ,,General Magheru’’ cu strada ,,Gib Mihăescu’’, un tânăr care avea în mână un portofel, în timp ce ieşea dintr-un taxi parcat din care lipsea conducătorul auto al aceștia.

“La vederea jandarmilor, tânărul a manifestat un comportament suspect și a încercat să se îndepărteze în fugă de lângă autoturismul din care ieșise.
Jandarmii observând comportamentul acestuia au intervenit imediat și au acționat pentru interceptarea şi legitimarea tânărului, asupra căruia au găsit un portofel cu documente de identitate şi suma de 375 lei.
Tânărul le-a spus jandarmilor că a profitat de lipsa șoferului de taxi din zona autoturismului, a deschis portiera autoturismului și a pătruns în autovehicul cu scopul de a sustrage bani sau bunuri.
Jandarmii i-au întocmit lui L. Williams de 18 ani din Rm.Vâlcea, documentele legale de constatare pentru comiterea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, Cod Penal.
Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. Persoana depistată şi documentele de constatare întocmite de jandarmi vor fi predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea continuarea cercetărilor”, se spune în comunicatul transmis de IJJ Vâlcea.