Zile de poveste pentru CS Vâlcea 1924

A fost un sfârșit de săptămână de poveste în sportul vâlcean. Totul a început cu băieții de la judo, Andrei și Teodor Olaru, care au obținut locul trei la individual U21 și, respectiv, doi pe echipe, antrenați de familia Luciu. Felicitări, Ionuț! A venit apoi povestea de succes, seara magică și victoria împotriva Constanței, cu atletismul vâlcean în prim-plan, dublată de succesul tinerilor noștri lupi în fața Oradei.
Oficialii clubului mulțumesc publicului venit în număr atât de mare, galeriei, voluntarilor și sponsorilor, fără de care nu se putea realiza spectacolul de sâmbătă. Consiliul Judeţean Vâlcea a reușit să demareze acest proiect. El nu poate fi întreg decât atunci când devine parte integrantă a comunității. 43.000 de oameni, cel mai mare impact de până acum, e un pas necesar înainte, la fel de important cum sunt rezultatele. CS Vâlcea 1924 se apropie de obiectivul stabilit și în privința numărului de sportivi legitimați, 1000 de copii în 2024, și colaboram bine cu toate cluburile care fac sport în Vâlcea.
Speciale felicitări Anca Nițulescu, prima femeie care conduce și câștigă un meci de baschet masculin! De la meciul următor, șeful haitei, Hristu Sapera, se întoarce pe bancă, foarte încântat de colaborarea cu Anca și cu Bogdan Oltei, în timpul meciului de sâmbătă.

Gabriel Cîrjaliu