Weekend “incendiar” în Ostroveni

Începând de vineri, 25 martie 2016, pe perioada a 12 săptămâni, la Divino Club (Casa Tineretului din Râmnicu Vâlcea), se desfăşoară „Conflictul Liceelor”, cel mai popular concurs de dans pentru liceeni din municipiu.

De altfel, la Gala laureaţilor dansează cele mai bune licee ale sezonului anterior: Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”; Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, Colegiul Economic, Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” şi Liceul de Arte „Victor Giuleanu”. Competiţia „Conflictul liceelor” a luat naştere, în anul 2007, la Râmnicu Vâlcea, şi a căpătat rapid notorietate în rândul adolescenţilor datorită pasiunii concurenţilor pentru dans, a ideii de a urca pe scenă, dar şi a premiilor tentante. Concursul se desfăşoară pe parcursul a 12 săptămâni, în fiecare vineri. Fiecare liceu participant are o echipă formată din trei fete şi trei băieţi ce trebuie să îndeplinească condiţiile de participare. Sunt cinci probe. Cea mai importantă dintre probe este cea de dans, unde participanţii trebuie să pregătească o coregrafie de maxim zece minute. Ultima probă este ce a de popularitate şi câştigă echipa care are mai mulţi susţinători. Celelalte probe sunt interactive şi sunt păstrate secrete până în seara evenimentului. Juriul este format din trei persoane (sponsori, parteneri, foşti dansatori, profesori).
Sâmbătă, 26 martie, se redeschide după o pauză de peste două luni în care a suferit reamenajări ample CLUBUL TAO,, situat tot în Ostroveni lângă Casa Tineretului.
Actuala lege antifumat va scoate des din cele două cluburi în noapte mulţi fumători care probabil îi vor exaspera pe locuitorii blocurilor din zonă.