Vizite emoționante pentru primarul Constantin Bărzăgeanu la Mihăești

Primarul comunei vâlcene Mihăești, Constantin Bărzăgeanu, a făcut două vizite de suflet. Edilul a mers în gospodăriile deținute de oameni care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Prima oprire a fost la familia Marica. “Este o familie muncitoare, o familie model pentru noi toți. Acum 50 de ani doamna era o tânără educatoare, domnul Marica, tânăr inginer pe atunci, a luat-o pe viață”, a spus, la fața locului, primarul de la Mihăești.
“În clasele 1-4 am stat în mancă cu soțul meu. Sincer, nu credeam că el o să fie alesul dar uite că așa a vrut Dumnezeu”, a spus doamna Marica.

A urmat vizita la familia Ișfan. “Și aici avem parte de o familie bogată pentru că au copii, nepoți și strănepoți. Sunt, de asemenea, muncitori, gospodăria arată impecabil”, i-a lăudat primarul.
Cu prilejul vizitelor, cele două familii au primit diplome de excelență, flori și câte 1000 de lei. “Poate pentru dumneavoastră ziua a fost una obișnuită, însă, pentru soții familiilor Marica și Ișfan, a fost una deosebită, în care dumnealor au împlinit 50 de ani de căsnicie, uniți, cu bune și cu rele. Le mulțumesc pentru exemplul pe care îl oferă noilor generații, le doresc multă sănătate și totodată LA MULȚI ANI împreună în continuare!”, a conchis edilul Constantin Bărzăgeanu. (Gabriel Cîrjaliu)