Depistați cu substanțe interzise

Duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat pe o stradă din municipiu, un grup format din 3 persoane care ar fi consumat substanțe interzise.

“În fapt, în seara zilei de 14 aprilie, polițiștii au identificat un grup de persoane, dintre care, un bărbat de 36 de ani a aruncat o tigaretă care ar fi fost realizată din materie vegetală.
Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și măsurilor legale care se impun față de acesta.
De asemenea, au fost informați despre cele sesizate polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Vâlcea.
Ulterior, în aceeași seară de 14 aprilie, în jurul orei 20:30, polițiștii au identificat pe o stradă din municipiu, alți 2 tineri, ce ar fi avut substanțe interzise asupra lor.
Astfel, s-a procedat la identificarea și legitimarea acestora, precum și la efectuarea controlului corporal. Tânărul de 27 de ani avea asupra sa 4 folii din staniol si o punga din plastic ce conțineau substanțe vegetale, susceptibile de a fi interzise de lege. Plicul a fost ridicat și predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor”, au precizat polițiștii vâlceni.