Violență sau tentativă de omor în Ostroveni – Rm. Vâlcea? Se caută atacatorul

UPDATE: Autorul tentativei de omor a fost identificat de polițiștii vâlceni pe raza mun. Craiova, jud. Dolj, in continuare efectuandu-se cercetări față de acesta, în stare de reținere.

UPDATE: La data de 7 iulie a.c. polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în Râmnicu Vâlcea, în parcarea unui bloc, există un scandal în desfășurare.
Polițiști s-au deplasat la fața locului constatând că un bărbat din Râmnicu Vâlcea ar fi fost lovit în zona capului cu un par de către o altă persoană care ar fi coborât dintr-o mașină. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță care a preluat victima. Polițiștii au deschis un dosar penal, cercetările fiind în derulare.

În această seară, în cartierul Ostroveni, a avut loc un conflict între doi bărbați, una dintre ele, aplicând celeilalte, o lovitură cu o bată de baseball în zona capului. Conform vecinilor care au auzit scandalul,victima aflată în stare gravă a fost transportată de urgență la SJU VÂLCEA, ulterior transferată de urgență către o unitate spitalicească din Municipiul București.
Atacatorul se pare că a părăsit locul faptei și este căutat de poliție.
Vom reveni cu informații.