Vine Băsescu!

Susţinătorii vâlceni, câţi or mai fi, ai fostului preşedinte Traian Băsescu îl pot revedea în Râmnicu Vâlcea. Acesta vine la conferinţa filialei Vâlcea a PMP care pregăteşte lansarea candidaţilor la alegerile locale. Evenimentul va începe duminică, 20 martie,la ora 16.00 ca Casa Sindicatelor din municipiu.

PMP Vâlcea este una din cele mai bune organizaţii din ţară ale partidului şi a obţinut rezultate excelente şi la alegerile Europarlamentare dar şi în alegerile pentru Elena Udrea la funcţia de preşedinte a ţării aşa că este de aşteptat să propună oameni capabili de a accede în multe din consiliile locale şi de a se bate pentru unele primării din judeţ. Traian Băsescu, preşedintele PMP, este cunoscut ca un politician versat capabil să intre în competiţii electorale de pe poziţii inferioare în sodaje şi apoi să răstoarne previziunile.
Televiziuni naţionale vor transmite vizita lui Băsescu în Râmnic mai ales dacă acesta va beneficia de o baie de mulţime aşa cum am înţeles că pregătesc oamenii lui Marian Mirea liderul judeţean al formaţiunii.