50 de obiective turistice din Vâlcea vor fi promovate la Târgul de Turism al Olteniei

Consiliul Județean Vâlcea prin CNIPT va participa pentru prima dată în perioada 18-20 Martie 2016 la Târgul de Turism al Olteniei ce va avea loc la Craiova, în Centru Multifuncțional deschis între 10.00 AM – 18.00. Vor fi promovate peste 50 de obiective importante din localitățile cu potențial turistic, Muzeul Județean Vâlcea și Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu având expuse în cadrul stand-ului elemente definitorii pentru istoria și cultura noastră.

“Deoarece noi considerăm că județul Vâlcea este perla turismului din Oltenia și una dintre cele mai bune destinații turistice din România, actractivă și pentru amatorii europeni de călătorii, am contractat un stand central în care vom pune la dispoziția vizitatorilor peste 8000 de materiale în format print, 7 filme de prezentare și un montaj de imagini care vor rula continuu pe un LCD cu diametru mare.
Mulțumim tuturor fotografilor profesioniști și amatori care au acceptat să folosim operele lor pentru promovarea județului Vâlcea!
De asemenea, mulțumim colaboratorilor din mass-media care, în mod voluntar, au contribuit la planul de participare!”, se precizează în comunicatul transmis de CJ Vâlcea.