Viitorul Dăești a învins la Craiova. Cojocaru a plecat

Viitorul Dăești avea ca singură variantă VICTORIA în deplasarea de la Craiova, acolo unde echipa de la Fedeleșoiu a întâlnit pe Universitatea II. Vâlcenii au dominat clar cele 90 de minute în fața puștilor din Bănie, dar nu au găsit drumul spre gol și disputa s-a terminat cu un scor alb 0-0.
Dăeștenii au avut și ghinion după ce le-a fost anulat pentru motiv de offside un gol marcat în chiar ultimul minut al meciului. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat echipa noastră este în afara locurilor de play-off dar obiectivul încă nu este compromise. Răbdarea oficialilor de la Dăești a ajuns la final, însă și tehnicianul Călin Cojocaru s-a despărțit de Viitorul. În funcția de antrenor principal a fost numit jucătorul Cristi Munteanu (foto), cel care va avea misiunea de a redresa corabia când este mai mare nevoie.

Victorie pentru Flacăra, egal pentru Cozia, Minerul a pierdut

Singura echipă din Vâlcea care a reușit să se impună în această etapă este Flacăra Horezu, scor 3-1 cu Sporting Roșiori, după golurile marcate de Dușmanu și Cioinac (2). Cozia Călimănești nu s-a întors cu mâna goală de pe terenul formației Vedița Colonești, scor 2-2, ambele goluri fiind marcate de Ghighilicea. Minerul Costești nu a avut noroc și a cedat la limită, 0-1 în deplasare cu Cetetea Turnu Măgurele.

Gabriel Cîrjaliu