VIDEO: Liceul Sanitar “Antim Ivireanu” Rm. Vâlcea – Erasmus+ “The Classes on the Moon”, la final de proiect

La Liceul Sanitar “Antim Ivireanu”, s-a desfășurat ultima întâlnire transnațională de proiect, TPM, activitate a Programului Erasmus+, KA220-VET, No.2021-1-RO01-1-KA220-VET-000028172, “The Classes on the Moon”. Echipa liceului a lucrat alături de școli din Portugalia, Spania, Italia, Bulgaria și Turcia și a avut ca scop îmbunătățirea abilităților digitale. 13 profesori din aceste țări au fost oaspeți în această săptămână.

“Povestea se încheie unde a început, la Rm. Vâlcea. Proiectul pe care l-am coordonat la Liceul Sanitar “Antim Ivireanu” s-a încheiat cu succes. Proiectul nostru Erasmus+a început în urmă cu 2 ani, oferindu-ne ocazia de a ne pune în valoare creativitatea, de a trasa o nouă cale atât pentru elevii noștri cât și pentru noi, profesorii participanți.
Pe parcursul poveștii noastre scurte, dar minunate, am explorat, am învățat, am experimentat și ne-am îmbunătățit actul predării. Această provocare ne-a oferit, ca membri ai echipei de proiect, oportunitatea de a dobândi o mulțime de cunoștințe și experiențe valoroase.
Pentru noi, încheierea acestui proiect nu înseamnă doar finalizarea unei sarcini, ci și mulțumirea că munca în echipă ne-a oferit lecții importante pe care ni le vom aminti cu plăcere și mândrie.
Le mulțumim partenerilor noștri pentru profesionalismul de care au dat dovadă, împreună, ducând educația spre tărâmul digital”, a precizat coordonatorul proiectului, Marinescu Monceanu Anca-Georgiana (https://moon.aeva.eu/).