VIDEO Costi Rădulescu ne-a obișnuit cu veștile bune! Maternitatea intră în reabilitare!

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Nrădulescu, ne-a obișnuit cu veștile foarte bune. Azi s-au semnat nu mai puțin de trei contracte extrem de importante pentru județ. Astfel, se face un pas foarte mare spre reabilitarea și modernizarea clădirii Maternității Vâlcea.

“Azi am avut bucuria și satisfacția să semnez trei documente extrem de importante pentru Județul Vâlcea. O să încep cu semnarea contractului de proiectare pentru Maternitate cu firma câștigătoare în urma licitației publice pentru reabilitarea acestei clădiri. Este un pas extrem de important, începem proiectarea, așa cum vă spuneam cu alte ocazii, atât pentru reabilitarea fațadelor, dar și tot ceea ce înseamnă interiorul. Din subsol și până la acoperiș vom avea lucrări de reabilitare și modernizare. În cel mai scurt timp vom depune actele pentru obținere finanțării”, spune Rădulescu.


De asemenea, au fost semnate două autorizații de construire pentru DJ 703 G, respectiv DJ 678 A. Rădulescu promite că ambele drumuri vor fi spectaculoase, în condițiile în care au impact și în dezvoltarea activității turistice din Vâlcea: “Tot azi am semnat autorizația de construire pentru un drum pentru care avem semnat contract și avem finanțare din fonduri europene. Este vorba de Drumul Județean 703 G, acel drum care pleacă din Călimănești și merge până la limita cu Județul Argeș. De asemenea, acest drum este extem de important pentru ceea ce înseamnă Nordul Județului, trece prin Berislăvești, Sălătrucel, Călimănești și ajunge până în Județul Argeș. O să fie un drum spectaculos care va avea inclusiv piste pentru bicicliști. O să fie și un drum turistic important. O să fie și în apropierea cu autostrada care se va construi. Un alt drum pe care îl vom reabilita total, tot cu fonduri europene, este Drumul Județean 678 A. Este acel drum care pleacă de la acel post de control de la Tătărani, trece Oltul și se oprește undeva în DN 7, la Milcoiu. Este un drum important, care nu a mai fost reabilitat de zeci de ani”. (G.C.)