Viceprimarul userist Andrei Gheorghiu s-a compromis definitiv!

După ședința extraordinară a Consiliului Municipal de vineri, 8 decembrie, cineva care lucrează în protecție socială mi l-a descris pe vicele Andrei Gheorghiu: “vicele userist este un porc nesimțit”. Dar de ce l-ar descrie cineva așa pe vicele userist? Pentru că este un individ care cocoțat pe voturile unor oameni care au crezut în USR a vrut să facă bani mulți, să trăiască bine și să tranzacționeze politic permanent voturile sale și ale colegilor săi de partid din consiliu care l–au dat în judecată. Aceștia nu au mai suportat manevrele sale politice și au avut curajul să voteze în favoarea râmnicenilor.
Dar la urma urmei, vicele liberal și viceprimarul Andrei Gheorghiu, căruia chiar în timpul ședinței primarul Mircia Gutău i-a retras atribuțiile de coordonare a compartimentului de “Fonduri Europene”, pot fi găsiți de cetățenii orașului prin oraș: vicele liberal poate fi găsit și pe la terase, iar Gheorghiu pe la școala copilului. Doar este viceprimar își permite să plece oricând de la muncă pentru probleme personale. Oamenii pot și ar trebui să-i oprească pe cei doi și să-i întrebe de ce-și bat joc de votul lor.
Chiar așa, domnule Gheorghiu, de ce ai votat împotriva rectificării bugetului, măsură așa de necesară atâtor oameni? Ce fel de om ești dumneata? De ce ar mai vota cineva un om care permanent sabotează și caută să-și tranzacționeze votul în interes propriu!
Întreaga ședință a durat sub 6 minute cu intonarea imnului de stat cu tot și poate fi vizionată aici. Merită urmărită!

https://fb.watch/oRnEkghU2w/

Traian Guminski