Viceprimarul Avan vrea să transforme Păuşeşti Otăsău într-o comună îngrijită

Cătălin Avan, viceprimarul comunei Păuşeşti-Otăsău vrea să transforme imaginea comunei care pare abandonată, într-una îngrijită. De opt ani în administraţia locală, s-a impus şi a încercat să lupte pentru nevoile comunităţii. Iluminatul public, terenurile de sport, drumurile afectate de calamităţi şi care trebuiesc modernizate, grădiniţele care trebuiesc îngrijite, sunt pe lista de priorităţi ale viceprimarului.

„Asa cum am promis în decembrie, am continuat să montăm lămpi Led pe sectoarele Primărie – Frâncești şi pod Şerbăneşti – Școala Şerbăneşti. De asemenea, o realizare este faptul că bugetul local a fost reașezat conform cu aşteptările şi interesele cetățenilor din Păuşeşti Otăsău şi nu cu interesele electorale ale unor grupuri de interese! Astfel stadionul va avea tribună, drumurile vor fi refăcute în urma calamităților şi învățământul din localitate are sumele solicitate pentru investiții! Consilierilor Nicu Goran, Nelu Bâzâc, Udrescu Mihai, profesor Iulian Toabeş, Emil Găinuşe, director Cristian Fota şi ing. Nicolaescu George, le mulţumesc public că m-au susţinut”, spune vicele Avan.
În ultima perioadă s-a lucrat şi la Grădinița Şerbăneşti unde cei de la ajutor social au curățit pereții de var, s-a aplicat amorsa cu bidineaua, s-a dat tinci cu gletieră şi s-a dat vopseaua lavabilă. De asemenea, s-a aplicat azotat de amoniu şi s-a reînsămânțat zonele care au suferit peste iarnă pe terenurile de sport din localitate. „Comuna arată ca una abandonată, dar începând din vara acestui an veţi vedea o comună îngrijită: vom planta tei şi castani şi vom încerca să dăm o nouă faţă localităţii. Am întocmit documentaţia pentru reabilitarea tuturor drumurilor principale din localitate. Proiectul este depus la Ministerul Dezvoltării. Una dintre priorităţile mele este asfaltarea tututor drumurile din localitate. Avem deja apă 100%, pentru canalizare, suntem prinşi în masterplanul judeţului în 2017-2018 cu un sistem comun cu localitatea Frânceşti, unde va fi amplasată şi staţia de epurare”, mai spune viceprimarul din Păuşeşti-Otăsău. (L.L.)