Vicențiu Mocanu, preferatul electoratului tânăr! PNL pe locul 4 în Râmnicu Vâlcea

Luni, 26 februarie, 2024, într-o conferință de presă, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, vorbind despre contracandidați și sondaje, a spus că principalul său contracandidat ar fi omul de afaceri Vicențiu (Viki) Mocanu din partea AUR.
Mircia Gutău a spus că, potrivit unui sondaj de uz intern, viceprimarul Virgil Pîrvulescu (PNL) ar fi căzut pe trei în preferințele râmnicenilor.
Mai multe surse ne-au confirmat că sondajul a fost efectuat pe eșantioane de vârstă, iar la eșantionul 18-22 ani, adică electorat care are pentru prima dată în viață dreptul la vot, Vicențiu Mocanu se află pe locul doi, după Mircia Gutău, iar viceprimarul Virgil Pîrvulescu abia pe locul 4 din cei șase potențiali candidați prezentați în chestionar, fiind devansat și de Andrei Gheorghiu, viceprimarul USR.
Poți să păcălești o perioadă de timp un număr mare de oameni, dar nu pe o perioadă lungă. Este ceea ce pățesc acum liberalii pentru că au dat organizația municipală pe mâna unui aventurier politic care fuge de muncă ca dracul de tămâie.

Traian GUMINSKI