VICENȚIU MOCANU, candidatul AUR la PRIMĂRIA RÂMNICULUI, a fost ales în conducerea Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR)

Omul de afaceri vâlcean este un antreprenor cunoscut și apreciat la nivel național, motiv pentru care mulți vâlceni speră că va atrage investiții în Râmnicu Vâlcea după ce va ajunge primarul municipiului!

“Sunt profund recunoscător Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), domnului președinte Lucian Ioan, și tuturor colegilor pentru primirea călduroasă și încrederea acordată prin alegerea mea ca vice-președinte la nivel național. Pe parcursul mandatului meu, ne propunem să extindem rețeaua de parteneriate în cadrul UNPR și să facilităm inițierea de colaborări cu alte organizații patronale, cu scopul de a asigura o reprezentativitate consolidată atât pe plan național, cât și internațional.
Împreună, vom pleda pentru interesele angajatorilor, vom favoriza un mediu de afaceri propice și ne vom strădui să creăm creștere sustenabilă și prosperitate pentru națiunea noastră”, este mesajul transmis de Vicențiu Mocanu.