Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, aplaudat la evenimentul de lansare a principalilor candidați din țară ai AUR

AUR a organizat, duminică, 7 aprilie,2024, la Târgovişte, un eveniment de prezentare a candidaţilor la alegerile europarlamentare. Cu acest prilej au urcat pe scenă şi candidaţii partidului la preşedinţia consiliilor judeţene şi la primăriile municipii reşedinţă de judeţ.

Pe scenă a urcat și Vicentiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, care a venit la Târgoviște însoțit de o delegație numeroasă de râmniceni.

“Peste 5.000 de membri şi simpatizanţi AUR au fost prezenţi la evenimentul care s-a desfăşurat în Parcul Chindia din Târgovişte, în vechea capitală a Ţării Româneşti, acolo unde Vlad Ţepeş şi marii voievozi ai ţării au dus lupta pentru apărarea neamului nostru. De altfel, sloganul campaniei este “Apărătorii Patriei Române”.
Printre candidaţii la alegerile locale se numără Mohammad Murad- Consiliul Judeţean Constanţa, Dan Tanasă- Consiliul Judeţean Covasna, Mugur Mihăescu- Consiliul Judeţean Olt, Tudor Ciuhodaru- primăria Iaşi, Vicentiu Mocanu, candidat la Primaria Râmnicu Vâlcea, Simona Vreme- primăria Galaţi”, mai arată comunicatul de presă al partidului.