Veşti bune de la Primăria Tetoiu

L-am găsit pe primarul Viorel Herăscu, joi 9 mai 2024, analizând statele de plată ale primăriei şi semnându-le pentru a da salariile luni.
“Tocmai m-am întors de pe organizarea de şantier. Am ajutat firma constructoare care a câştigat licitaţia pentru branşarea locuinţelor la reţeaua de apă şi canalizare să se organizeze. Ştiu, veţi întreba cât vor dura lucrările. Noi sperăm că se vor finaliza mai repede de termenul limită care este de doi ani. Este vorba de un proiect mare, pe Anghel Saligny, cu valoare de 87 miliarde de lei care va branşa 980 de gospodării la reţeaua de alimentare cu apă şi 1300 de gospodării la reţeaua de canalizare”, ne-a spus primarul Herăscu.
Edilul șef al comunei era bucuros că demarează aceste lucrări, dar şi pentru faptul că, un alt proiect, cel de asfaltare a 3,9 km de drumuri din satul Băroi, a fost declarat eligibil.
Despre alegeri aproape nu am discutat deloc, deoarece, atât pentru edil, cât şi pentru echipa din primărie, erau mai importante lucrările din localitate, decât începerea campaniei electorale. (T.G.)