Vâlcenii vor putea achiziționa online din rețeaua Annabella

Rețeaua Annabella, al doilea cel mai important jucător din piața locală de retail după cifra de afaceri, vrea să intre pe segmentul de vânzări online cu o platformă dedicată. Magazinul online Annabella va fi inaugurat anul acesta si vine în completarea portofoliului de canale de vânzare oferite de retailer, respectiv supermarketuri și comenzi telefonice.
Magazinul online va fi inaugurat anul acesta și va include, în primă fază, o sortimentație de 5.000 de produse, urmând ca portofoliul să fie extins până la 12.000-15.000 de SKU-uri.
„Ne dorim să fim un retailer omnichannel și să avem un proces de cumpărare cât mai facil pentru clienții noștri. În primă fază serviciul va fi disponibil în municipiul Râmnicu Vâlcea, dar ne gândim la extindere și în celelalte zone în care brandul Annabella este prezent. În primă fază vrem să înțelegem cum funcționează și care este comportamentul de cumpărare. Noi facem și în momentul de față livrări la domiciliu, dar doar prin comandă telefonică”, a explicat Alexandru Jitariu, Director de Marketing Annabella, potrivit site-ului revistaprogresiv.ro