Vâlceanul Răzvan Meteleanu – “Premiul Publicului” la Gala MEN of year 2017

“În seara acesta s-au decernat premiile mult așteptate în cadrul Galei Men of the year 2017. Dintre cele patru premii (Mențiune, Premiul Juriului, Premiul Publicului şi Premiul Cover Model) am câștigat Premiul Publicului, fiind cel mai votat finalist al concursului Men’s Health (un clasament al locurilor 2 şi 3 nu a fost precizat). Felicitări câștigătorului! Îi felicit de asemenea şi pe ceilalți finaliști pentru efortul depus! Mulțumesc încă o dată celor care m-au votat şi încurajat în acest concurs!”, a postat pe pagina personală inginerul vâlcean atât de susţinut de presa locală din Vâlcea, care a contribuit pe deplin la distincţia ce a obţinut-o în cadrul celui mai important concurs din România destinat bărbaţilor.
Nici în acest an finala Cover Model nu a fost una uşoară. Nici pentru juriu, care a avut de ales un câștigător din 7 bărbați finalişti unul și unul, nici pentru concurenții, care au dat un test de foc: 3 exerciții dificile în 3 minute.
Finaliștii Men’s Health Cover Model 2017 au fost: Savin Adrian (câștigătorul competiției din acest an), Radu Constantin Ungureanu (Premiul Juriului), Răzvan Meteleanu (Premiul Publicului), Gabriel Albulescu (mențiunea specială a juriului), Vlad Florin Mircea, Marius Vigariu și Iordache Petru au fost următorii pe lista câştigătoare.
Primul dintre ei va ajunge pe coperta ediţiei din februarie 2018 care va cuprinde materiale mai multe despre toți cei 7 finaliști în Men’s Health Romania.
Juriul finalei Men’s Health Cover Model din acest a fost compus din Dimi Trx Butilca (The Movement), Horațiu Dumitrescu (World Class), Mara Coman (redactor-șef Marie Claire Romania), Daniel Chirita (câștigătorul Cover Model 2016) și Mihai Ghiduc (redactor-șef Men’s Health). (T.G.)