Vâlcean urmărit internațional pentru înșelăciune, după gratii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Orașului Călimănești au pus în aplicare un mandat european de arestare, față de un bărbat, din orașul Călimănești, județul Vâlcea, urmărit internațional.

La data de 27 martie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de arestare european, emis de autoritățile maghiare, față de un bărbat, de 27 de ani.

Acesta era căutat, în vederea arestării, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune, constând în aceea că, în anul 2022 l-ar fi indus în eroare pe un cetățean maghiar, cu privire la achiziționarea unui camion, cauzându-i acestuia un prejudiciu de 14.000 de euro.

Bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând să fie îndeplinită procedura de extrădare către autoritățile judiciare din Ungaria. (IPJ Vâlcea)