Vâlcean reținut pentru că și-a lovit soția cu furca

Doi soți din comuna Păușești au ajuns la acte de violență extremă miercuri, 6 septembrie 2023. Bărbatul, în vârsta de 46 de ani, și-a lovit nevasta cu furca, rănind-o serios. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

“În fapt, la data de 5 septembrie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 2 septembrie, în timp ce se afla pe un câmp împreună cu soția sa, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe aceasta, lovind-o cu o furcă, provocându-i astfel leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale.
În urma aplicării formularului de evaluarea riscului, polițiștii au emis față de bărbat un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile prin care i-a fost interzis să se apropie de soția sa. În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au precizat polițiștii vâlceni.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de violență în familie, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii măsurilor legale.