Vâlcean condamnat pentru droguri ascunse în obiecte, trimise prin coletărie din Spania

Un tânăr din județul Vâlcea și doi din Olt, au fost prinși în urmă cu trei ani de procurorii DIICOT Vâlcea, cu droguri de mare risc. Ei au ascuns 6 kilograme de cannabis în obiecte, le-au împachetat într-un colet și le-au trimis, printr-o firmă de curierat, din Spania în România.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la data de 24 februarie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Vâlcea pentru vâlcean.
“La data de 24 februarie Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Galicea, acesta fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.
În fapt, în luna noiembrie a anului 2019 acesta a introdus în țară printr-o firmă de coletărie, un colet în care se aflau droguri, iar în luna iunie a anului 2020 a deținut la locuința acestuia, fără drept, droguri de risc și mare risc.
În urma verificărilor efectuate polițiștii de investigații criminale l-au identificat cu operativitate pe bărbatul în cauză, acesta fiind condus și încarcerat la un penitenciar din județul Argeș”, au precizat poli’țiștii vâlceni.

Foto sursă digi24.ro