Vâlcean arestat pentru tentativă de furt

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat a ajuns după gratii pentru tentativă de furt.

“Conform polițiștilor vâlceni, bărbatul este bănuit că în noaptea de 17/18 februarie a.c., ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autovehicul parcat în curtea unei locuințe din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta mai este cercetat într-un alt dosar pentru tentativă la furt din autoturisme.

În urma probatoriului administrat, la data de 18 februarie a.c., persoana bănuită a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

La data de 19 februarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile”, au precizat polițiștii vâlceni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.