Vâlcean arestat pentru înșelăciune! A cerut alți bani în urma unei lucrări executate la Stoenești

Un bărbat din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, a fost arestat de polițiștii vâlceni din Pietrari.

Din cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 și 32 de ani, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi încheiat o înțelegere pentru a executa o lucrare la o locuință în localitatea Stoenești pentru o sumă de bani, iar, la finalul lucrării, ar fi pretins și primit o altă sumă de bani, mult mai mare față de cea pe care au cerut-o inițial.

“În baza probatoriului administrat în cauză, față de bărbatul de 25 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea luării unei măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor 2 bărbați, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciunea”, au precizat polițiștii vâlceni.