Vâlcea fără musulmani

Suntem deschişi culturii indiferent de rasă şi religie. Şi suntem o societate deloc misogină, dovadă numărul mare de femei remarcate şi remarcabile în toate domeniile. Dar nu putem să permitem distrugerea culturii noastre şi a credinţei. Putem suporta o minoritate asiatică, de negri, de ţigani, de unguri, de penticostali, baptişti, prostituate sau musulmani. Dar nu putem să acceptăm autodistrugerea. Islamizarea înseamnă distrugerea credinţelor noastre şi a unui fel de viaţă. Femeile din Vâlcea nu umblă cu şaluri care să le astupe faţa, vor fuste scurte şi libertate. Libertatea de a-şi alege partenerii şi nu de a fi vîndute de părinţi , măritate cu forţa. Nu vor să fie a doua sau a treia nevastă a cuiva. Şi nu vor să fie omorîte cu pietre doar pentru libertatea de a săruta un alt bărbat sau de a iubi pe altcineva în afară de soţ. Noi când nu mai putem convieţui împeună, divorţăm. Noi nu ne punem în genunchi de patru ori pe zi, deşi credem în Dumnezeu. Noi nu urâm alte religii şi nu aruncăm bombe. Noi nu credem în războaie sfinte. Noi vrem ca fetele noastre să meargă la ce şcoli vor ele, să urmeze orice meserie. Nu vrem ca musulmanii să se atingă de femeile noastre în timp ce noi nu avem voie să le privim pe ale lor. Nu vrem ca femeile din Vâlcea să fie tratate ca nişte sclave. Şi nu vrem ca religia să joace rolul primordial în viaţa noastră! De aceea, conducătorii acestui judeţ,politicienii şi cetăţenii ar trebui să se opună sub orice formă unei invazii musulmane sau asiatice în acest teritoriu. Trebuie să ne conservăm valorile, tradiţiile, obiceiurile. Trebuie să facem afaceri cu ai noştri şi comerţ la fel.Acum 50 de ani, De Gaulle a dat independenţă Algeriei şi a explicat de ce Franţa nu poate şi nu va putea să-i integreze pe musulmani. Dacă ar ţine acest discurs astăzi ar fi aclamat la nivel european.
Diferenţa e că nimeni nu mai poate vorbi astăzi din punctul de vedere al unui popor, toţi liderii vorbesc din punctul de vedere al Europei ca şi cum ar exista vreunul. Citiţi şi admiraţi coerenţa discursului:
“E foarte bine că există francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arată că Franta e deschisă tuturor raselor şi că are o vocaţie universală. Dar, cu condiţia ca ei să rămână o mică minoritate. Dacă nu, Franţa nu va mai fi Franţa. Suntem totuşi, înainte de toate un popor european de rasă albă, de cultură greco-latină şi de religie creştină.
Să nu veniţi să povestiţi basme. Musulmanii? V-aţi dus să-i vedeţi?
I-aţi privit cu turbanele şi djelada-urile lor? Vedeţi bine că nu sunt francezi.Cei care propovăduiesc integrarea au un creier de colibri, chiar daca sunt foarte savanţi. Încercaţi să integraţi uleiul şi oţetul, agitaţi sticla şi după o vreme se vor separa din nou. Arabii sunt arabi, francezii-francezi. Credeţi că populatia Franţei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care mâine vor fi 20 şi poimâine 40? Daca noi facem integrarea (Franţa cu Algeria) dacă toţi arabii şi berberii din Algeria vor fi consideraţi francezi, cum îi vom împiedica noi să nu vină în Franţa continentală când nivelul vieţii e mult mai elevat?
Satul în care m-am născut eu nu se va mai chema Colombey-două biserici, ci Colombey două moschei”.

Traian GUMINSKI