Vaideeni continuă modernizarea infrastructurii

În comuna Vaideeni primarul Daniel Achim Băluţă şi viceprimarul Vasile Ichim fac o echipă perfectă pentru una din cele mai eficiente administraţii din mediul rural vâlcean.

Cei doi desfăşoară în aceste zile o activitate intensă de promovare a unor noi asociaţii intracomunitare. Edilii cred că şansele de accesare a fondurilor cresc în cazul unor proiecte comune în care sunt implicate mai multe localităţi. Administraţia este sprijinită de foarte mulţi oameni care s-au născut în Vaideeni şi care acum ocupă poziţii importante în societăţi din Uniunea Europeană.
Primăria Vaideeni are planuri de dezvoltare a infrastructurii şi pe resurse proprii. Din bugetul local anul acesta se va mai moderniza un drum comunal. Proiectul a fost deja scos la licitaţie şi funcţionarii din primărie pregătesc documentaţia pentru alte proiecte.
Secretul reuşitelor din Vaideeni îl reprezintă cu siguranţă capacitate celor de acolo de a lucra în echipă şi responsabilitatea unui consiliu local format din oameni pregătiţi, cu bun simţ care sunt mai ataşaţi de comună decât de idei politice. (T.G.)