Urmează un week-end BLACK FRIDAY

black friday
Black Friday (din engleză Vinerea Neagră) este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei în Statele Unite, şi care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Deoarece Ziua Recunoştinţei este ultima zi de joi din noiembrie, Black Friday apare în fiecare an între 23 şi 29 noiembrie. Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite. Black Friday 2015 are loc în România în data de v 20 Noiembrie 2015 (şi în weekendul ce urmează acestei Vineri), însă unele magazine vor alege să ofere reduceri în perioada 24 – 29 Noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 16-22 Noiembrie, cu o săptămână mai devreme, cum s-a întâmplat și în anii anteriori. Black Friday sau Vinerea Neagră a fost asimilată şi de marile lanţuri de magazine din România. Cu acest prilej, marile magazine se întrec în a oferi preţuri şi reduceri cât mai avantajoase, astfel încât să atragă clienţi cât mai mulţi şi implicit să obţină profituri considerabile prin amploarea desfacerii. Cu fiecare an ce trece, tot mai multe magazine se alătură .În 2013, Black Friday a adus vânzări fabuloase magazinelor care au participat la promoţie, peste 72 milioane de lei Flanco, 18 milioane de euro pentru Emag.
În acest an, eMAG investeşte 2 milioane de euro doar în infrastructura necesară susţinerii propriului website în vinerea de 20 noiembrie. eMAG oferă peste 250.000 de produse cu reduceri de până la 80%, adică jumătate dintre toate produsele existente în MarketPlace-ul său vor fi disponibile la preţ promoţional numai în ziua de 20 noiembrie.