Urmărire ca în filme pe străzile Drăgăşaniului! Tânăr reţinut pentru conducere, fără a deţine permis

În noaptea de 9 spre 10 iunie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism ce se deplasa pe raza municipiului Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu, însă acesta nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, în mare viteză.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, iar la un moment dat, încercând să-l blocheze, conducătorul auto a acroșat autospeciala poliției, producându-i avarii la aripa și farul, din dreapta față, după care la scurt timp, a abandonat autoturismul.
Polițiștii l-au depisat pe șofer, în persoana unui tânăr, de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind și motivul pentru care nu s-a suus controlului.
Ieri, începând cu ora 23.15, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore și depunerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a tânărului, de 22 de ani, pentru conducerea unui autoturim pe drumurile publice fără a deținere permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1, din Codul Penal.