Tată şi fiu agresaţi la Racoviţa! Bătăuşii reţinuţi de poliţiştii vâlceni pentru violenţă!

2 agresori au fost reținuți 24 de ore, pentru violențe într-un local public, la Racovița.
Ieri, 10 iunie, polițiștii Postului de Poliție Racovița, cu sprijinul polițiștilor criminaliști și de investigații criminale, din cadrul Poliției orașului Brezoi, au reținut 2 tineri implicați într-un scandal, în comuna Racovița.
În urma cercetărilor efectuate, s-a reținut că, în data de 8 iunie a.c., în jurul orei 19.20, 3 tineri, din comuna Racovița, județul Vâlcea, ar fi lovit cu pumnii și picioarele două persoane de sex masculin, tată și fiu, cu vârstele de 50 respectiv 27 de ani, aceștia neîntrerupând violențele, în profida intervenției și insistențelor martorilor.
Din declarațiile martorilor a reieșit că agresorii nu ar fi la prima abatere de acest gen, iar acțiunile acestora le-a creat o puternică stare de temere și de nesiguranță.
Având în vedere rezultatul cercetărilor, polițiștii au dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, față de doi dintre cei trei agresori, respectiv față de un tânăr, de 25 de ani și altul de 20 de ani, ambii din comuna Racovița, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, fapte prevăzute de Codul Penal.
Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.
În cursul acestei zile, de 11 iunie, cei doi agresori vor fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Brezoi, în vederea luării măsurii arestării preventive.
În ceea ce-l privește pe cel de-al treilea agresor, respectiv un tânăr, de 17 ani, din comuna Racovița, acesta va fi cercetat în libertate, pentru comiterea acelorași infracțiuni.