Un poliţist vâlcean în misiune în Franţa

Vâlceanul Florin Mărăscu este unul dintre cei opt poliţişti români care de astăzi se află în misiune de suport operativ în Franţa şi se alătură altor 11 polițiști români care au ajuns la Paris, săptămâna trecută. Cei care au plecat astăzi vor patrula în echipe comune cu polițiști francezi pentru prevenirea faptelor ilegale în zonele cu turiști.

Misiunea a început pe 6 decembrie 2016 și se va termina la data de 31 ianuarie 2017 și are ca scop acordarea de sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor turistice, unde se pot săvârşi fapte antisociale.
“Poliția Română este un partener de încredere pentru polițiile din celelalte state, iar profesionalimul polițiștilor români este recunoscut peste hotare, avem încredere că veți fi la înălțimea provocărilor din această misiune deosebit de importantă. Vă așteptăm să vă întoarceți cu bine acasă!”, le-a transmis conducerea Poliției Române celor 8 polițiști care, începând de astăzi, se alătură misiunii de suport operativ din Franța.