Triplu eveniment cultural la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș

Miercuri, 17 mai 2017 ora 17, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș, se va desfășura un triplu eveniment cultural, organizat de Centrul de Cultură și Arte, Societatea Culturală Anton Pann Rm. Valcea în parteneriat cu Biblioteca Municipală din Curtea de Argeș și Sc. Prometeu Project S.R.L.

“Evenimentul va fi constituit din vernisajul a două expoziții: acuarelă- semnată de Violeta Scrociob și Intarsie- semnata de Ioan Luca și lansarea volumului de versuri „Noaptea, și tăcerea strigă”, autor Nicu Cismaru, președintele Societății Culturale Anton Pann. Nu vor lipsi momentele artistice susținute de tenorul Alexandru Mustea, folcloristul Cornel Popescu din Craiova și dansatori ai Scolii de dans „Hobby Dance”- Curtea de Argeș.
Prezentarea expozițiilor va fi susținută de artistul plastic Aurel Garjoabă, iar volumul de versuri va fi prezentat de prof. Dr. Mihaela Rădulescu, Președintele Cenaclului Artelor Anton Pann”, ne-a spus Violeta Scrociob, vicepreședinte al Societății Culturale Anton Pann.