TRANSFERURI NOI LA ACS PREDU

ACS PREDU a adus întăriri pentru noul sezon competițional. După sezonul formidabil pe care l-au avut la U15, vâlcencele fac pasul anul acesta spre o competiție mult mai puternica. Sezonul 2023/2024 fetele de la PREDU vor juca în Campionatul Național U17.
Sub comanda antrenorului Sebastian Panait și președintele clubului Eugen Predulete s-au alăturat trei jucătoare noi care vor ajuta echipa să facă pasul spre o nouă calificare la turneul final.

“Avem într-adevăr trei fete noi care s-au alăturat lotului de U17 săptămâna trecută. Este vorba de Mirion Crina (fundași central), Mihalcea Loredana (mijlocași dreapta) și Maria Nicoleta pe postul de atacant. Deocamdată punem accent pe pregătirea fizică pentru a da un randament foarte bun. Fetele noi transferate deja s-au adaptat cu grupul. Sunt foarte talentate și abia așteptăm să le vedem evoluând pe teren. Primul test pentru ele o să fie amicalul de pe teren propriu în compania FCU CRAIOVA 1948 SA duminică pe data de 20 August.” a transmis Eugen Predulete.