Toți liberalii din Vâlcea sunt alături de cei din Băile Govora!

Radu Bărăscu și echipa sa sunt ultima speranță a locuitorilor mințiți și batjocoriți două decenii de un primar incompetent!

Duminică, 14 aprilie 2024, la Băile Govora au venit liberali vechi din Vâlcea (precum fostul primar al Râmnicului -Sorin Zamfirescu), doi deputați și foarte mulți consilieri județeni și municipali, dar și primarul comunei Păușești Otăsău.
Viceprimarul Radu Bărăscu și-a prezentat programul și echipa alături de care intră în bătălia pentru primăria Băile Govora. El a fost desemnat prin vot unanim, de o sală plină din fostul Cazinou al unei stațiuni cândva celebră, candidat al PNL pentru Primăria Băile Govora.
Deputatul Laurențiu Cazan: “În 9 iunie, 2024, prin vot, cetățenii de aici vor scăpa județul de ultimul dinozaur comunisto-securist din administrația locală”.

Deputatul Cristian Buican a mărturisit că timp de câteva luni s-a rugat să scape cumva din partid de Mihai Mateescu deoarece i-ar fi fost rușine să vină în Govora și să-l recomande pe cel mai slab primar din județ, singurul care nu a construit nimic, care nu a adus investiții, care a distrus o stațiune celebră cândva. Șeful PNL Vâlcea și-a dat cuvântul în fața govorenilor că-l va susține necondiționat pe Radu Bărăscu să aducă investiții în oraș și să-l reconstruiască, să-l modernizeze, să-l aducă la stadiul comunelor vecine care au gaze, apă, canalizare, iluminat modern, stații de încărcare a autovehicolelor electrice, unități de învățământ și medicale la standarde europene.

Radu Bărăscu:
“Principlalul obiectiv pe care vreau să îl atac, căci efectiv, este vorba de un atac, îl constituie problema ruinelor din Băile Govora. Aceste ruine au fost tolerate, ani și ani, toate clădirile de patrimoniu din Băile Govora sunt o ruină totală. Cel mai bun exemplu este fostul pavilion de băi, un dezastru generalizat, prin acoperiș cresc pomii. Singura noastră soluție a fost implementarea unui regulament de supraimpozitare cu 500%. Cu chiu cu vai am reușit să trecem prin consiliul local hotărârea de supraimpozitare. Noi ne vom ține de treabă: ori le renovează, ori le vând. (…).O hotărâre similară a fost luată în 2016, nici măcar o acțiune nu a fost întreprinsă, nu s-a trimis nici măcar o somație, totul a fost de fațadă. Executivul nu și-a făcut treaba. De asta este important ca un primar să aibă și majoritatea în consiliul local. Și ce decide acest consiliu să fia aplicat. Altfel nu se poate”.
Primăria nu a fost în stare să depună măcar un proiect pe Angel Saligny pentru că este plină de funcționari incompetenți angajați pe pile de Mateescu.

De ce se tem cetățenii din Băile Govora

Am vorbit cu mulți oameni de vârste diferite. Și noi și alți jurnaliști am fost șocați de metodele neortodoxe ale primarului fost turnător al Securității comuniste. Acesta a obținut și vrea să obțină și acum voturi prin amenințări, șantaj, șantaj emoțional, milogeală, promisiuni mincinoase, presiuni, bani. Va fi susținut financiar de niște persoane fără scrupule care vor aduce echipe de șoc în campanie din București și care vor propune alegătorilor diverse sume de bani, iar aceștia în schimb vor trebui să-și fotografieze buletinul de vot ca dovadă că l-au ales pe septagenarul lacom de bani și de putere. Data trecută a câștigat alegerile aducând peste două sute de flotanți în oraș.
I-am sfătuit pe toți să scape de presiunile primarului, promițîndu-i că-l vor vota. Să ia banii dacă cineva le dă bani. Și să voteze masiv Radu Bărăscu. Adică cap coadă cu PNL, toate buletinele de vot pentru a scăpa orașul de acest individ, apropiat mai mult prin comportament altei specii, dar nu celei umane.

Traian GUMINSKI