Tineri reţinuţi 24 de ore

minori arestati

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi marţi, 10 noiembrie, de către poliţiştii vâlceni, pentru 24 de ore, cercetaţi pentru infracţiunea de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni au reuşit identificarea şi conducerea la sediul poliţiei a lui Alexandru O., de 19 ani, din localitate, persoană bănuită de comiterea de fapte penale. În baza probatoriului, s-a stabilit faptul că în perioada iulie-noiembrie a.c., tânărul au sustras din incinta a două societăţi comerciale componente şi accesorii de calculator, un acumulator al unui utilaj şi a încercat să sustragă şi carburant. Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Astăzi, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea, în urma activităţilor specifice, au identificat şi condus la sediul poliţiei în baza mandatelor de aducere 4 persoane bănuite de comiterea de furturi.
De asemenea, M. V., de 17 ani, M.S., de 16 ani, M.F., de 16 ani, C. Adrian, de 22 de ani, care în repetate rânduri pe timpul nopţii, prin efracţie, au pătruns în sediul mai multor societăţi comerciale de unde au sustras sume de bani şi bunuri, în valoare totală de aproximativ 5.000 lei.
În urma probatoriului administrat în dosarul penal, cercetările sunt continuate pentru săvârşirea a şase fapte de furt calificat. Faţă de cei 4 tineri, s-a dispus reţinerea pentru 24 ore pe bază de ordonanţă.