Tineri din Vâlcea, consumatori de droguri, prinşi în flagrant

Trei tineri care se aflau într-un Opel staţionat în intersecţia str. Libertăţii cu Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropierea digului râului Olt au fost legitimaţi de jandarmii vâlceni vineri, 10 februarie, în jurul orelor 02:30.

“Având în vedere ora târzie, locul retras şi deţinerea de informaţii că în acel loc se consumă substanţe interzise, jandarmii au procedat la legitimarea, controlul corporal preventiv al persoanelor şi percheziţia autovehiculului, ocazie cu care asupra lui A.P.V, G.R.A şi H.I.A în vârstă de 20 ani, domiciliaţi în Râmnicu Vâlcea s-au găsit mai multe obiecte suspecte, printre care trei dispozitive manuale (râşniţe) folosite la mărunţirea resturilor vegetale, cunoscute sub denumirea “GRINDER”, o cutie cu foiţe pentru ţigarete, un pachet filtre de hârtie şi două ţigarete confecţionate artizanal cu fragmente vegetale, având un miros înţepător. Cei trei tineri au relatat că se aflau în acel loc pentru a fuma respectivele ţigarete confecţionate artizanal, menţionând că substanţele interzise au fost cumpărate pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută din municipiul Cluj-Napoca”, se spune în comunicatul transmis de IJJ Vâlcea.
Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.