Atenţie, şoferi! Fără giratoriu imaginar în centrul Râmnicului!

Veste bună pentru șoferii din Râmnicu Vâlcea! Autoritățile locale au decis să renunțe la sensul giratoriu imaginar din fața mall-ului și să redeschidă circulația în ambele sensuri pe podul Vinerii Mari.

Cu siguranță giratoriul din centrul Râmnicului este unic în România, cel puțin, căci unde s-a mai pomenit să faci sens giratoriu din poduri? Astfel nu e de mirare că șoferii, încurcați de această decizie ciudată a municipalității de acum câteva luni, au cerut insistent să se renunțe la el. Nu de alta dar, pe lângă faptul că mai mult a încurcat traficul în loc să-l fluidizeze, în zonă au avut loc și câteva accidente. “Ar fi bine ca pe Ana Ipătescu să fie pe ambele sensuri circulate, să se facă un sens giratoru mare la Liliacul și să se desființeze acest sens din poduri”, spune Amedeo Roșianu, reprezentant Sindicatul taximetriștilor din Râmnicu Vâlcea.
“După ce o să fie gata pasajul subteran și populația îl va putea folosi, vom da drumul la circulație cum era înainte. Din luna martie cred că se va putea face acest lucru”, completează Eusebiu Vețeleanu, viceprimar Râmnicu Vâlcea.
Măsura redeschiderii circulației în ambele sensuri pe podul Vinerii Mari ar urma să fie aplicată din luna martie a acestui an, în același timp cu inaugurarea pasajului pietonal subteran din centrul orașului. (G.C.)

Foto defecti.ro