Tineri depistaţi cu “iarbă”

Jandarmi care se aflau în misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din mun. Rm.Vâlcea, au observat, în jurul orelor 04:45, în zona centrală a cartierului Ostroveni, doi tineri care la vederea echipajului de Jandarmerie au manifestat un comportament suspect încercând să fugă.

Jandarmii au intervenit şi i-au oprit pe cei doi tineri care fumau o ţigară confecţionată artizanal despre care au spus că au confecţionat-o cu tutun şi ,,iarbă”. Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestora, în persoana numiţilor Ş. Vicenţiu de 22 de ani din Prahova şi A. Nicolae de 21 de ani din cărora le-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000 „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”.
Documentele de constatare întocmite de jandarmi celor doi tineri vor fi predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.