Teatrul Anton Pann se alătură Campaniei Naţionale” Artiştii pentru artişti!”

Vreți să ajutați un artist cu probleme de sănătate și existență, atunci mergeți în această sâmbătă la Teatrul Anton Pann și prin biletul pe care-l veți cumpăra, cu siguranță vei contribui ca viața unui artist, pentru care scena rămâne o frumoasă amintire, să fie mai bună. Printre cele 18 teatre din Bucureşti şi 31 teatre din ţară care au programat deja pe tot parcursul lunii martie, şi nu numai, spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme, s-a alăturat și Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea.

În această sâmbătă de 24 martie, în cadrul celei de a 17 ediție a programului UNITER – Campania Naţională „Artiştii pentru artişti!”, Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea va oferi spre vizionare publicului spectacolul “YEN” de Anna Jordan, regia Adrian Roman. După cum știți și dumneavoastră, această campanie la nivel national și care se desfășoară sub genericul „Artiştii pentru artişti!”, vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, pentru care scena rămâne doar o frumoasă amintire.
“YEN” vă arată o poveste de o sensibilitate ieșită din comun.
Grasu de 16 ani și Bobbie de 13, sunt doi frați care trăiesc singuri împreună cu Taliban, câinele lor, într-un apartament jucându-se pe Playstation și urmărind filme porno. Supraviețuind. Mama lor confuză și imprevizibilă îi viztează rar și uneori își pierde cunoștința pe gazonul din fața casei. Dar, la ușă bate Jenny și băieții descoperă o lume despre care nu știau nimic. O lume a iubirii ce dschide nenumărate posibilități și pericole. “YEN” explorează copilăria trăită fără limite și consecințele faptului că trebuie să te maturizezi singur.
Povestea lor spusă atât de simplu și cu foarte mult talent de către actorii: Andrei Cătălin- în rolul lui Grasu; Andrei Brădean- Bobbie; Ana Șușca- Jennifer și Reka Szas în rolul lui Maggie, cu siguranță o să vă emoționeze. Scenografia este semnată Traian Tuță și Adrian Roman, costume Carmen Prodan, regia-Adrian Roman.
Prin spectacolul programat în această sâmbătă de 24 martie, de la ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Anton Pann, vă invităm să aducem și noi vâlcenii un strop de recunoștiință unor actori pe care i-am văzut sau poate nu, de care am auzit și pentru care, din păcate, scena rămâne o frumoasă amintire. Prin biletul pe care-l cumpărați doar cu 10 lei puteți face unui actor viața mai frumoasă. Se pot face și donații sau sponsorizări la sediul teatrului, ori în contul Raiffeisen Bank, RO40RZBR0000060007801286.