150 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania (recoltare, ambalare fructe) prin intermediul Reţelei EURES

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor.

Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe, curățat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi și caserole;
Cerințe: 100-femei pentru munca în câmp (cules fructe: caise, cirese, nectarine, piersici, pere,etc.) şi ambalatul fructelor în depozit; 50 – bărbaţi pentru munca în câmp (activitatea principală: curăţat pomi), din care: 1 şofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D+atestat); 2 şoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C+E si atestat) si 2 tractorişti
Limba straină: nu se solicită
Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică)
Beneficii și alte condiții: transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).
Durată contract: aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie
Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Vâlcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Liviu Cochirlea din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, telefon 0350419715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală “apt pentru muncă”.
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 05.04.2018.
Data și locația bursei se va comunica la o dată ulterioară.

Director Executiv
Ion Marius Năfliu