Tânăr din Ioneşti, reţinut pentru furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au efectuat cercetări în cazul unei sesizări de tâlhărie. A fost identificat persoana bănuită de comiterea infracţiunii şi reţinut pentru 24 de ore.

“La sfârşitul anului 2015, poliţiştii din cadrul poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie de către persoane necunoscute în zona de nord a municipiului. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în jurul orei 19.30, victima a intenţionat să intre în scara unui bloc, având conectate căştile audio la telefonul mobil şi a fost surprinsă de smulgerea din mână a bunului de către un tânăr necunoscut. Persoana vătămată nu a fost ameninţată sau agresată fizic. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit stabilirea identităţii persoanei bănuite de comiterea faptei de tâlhărie. Este vorba despre A. Marian, de 18 ani, din comuna Ioneşti.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 900 de lei a fost recuperat şi predat victimei.
În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.