Tânăr din Ghioroiu reţinut 24 de ore pentru tâlhărie calificată

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ghioroiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Bălceşti, au probat activitatea infracţională a unui tânăr de 28 de ani, cu privire la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, în 7 mai a.c.

Faţă de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi, 8 mai a.c., să fie prezentat procurorului de caz şi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, cu propunerea de arestare preventivă. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 7 mai a.c., în intervalul orar 08.15 – 08.20, T.M.C., de 28 de ani, din comuna Ghioroiu, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei femei, în vârstă de 63 de ani, din localitate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, prin folosirea de violenţe.
Poliţiştii au recuperat telefonul mobil sustras, pe care l-au predat persoanei vătămate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.