Tânăr din Cernișoara reținut pentru infracțiuni rutiere

Un tânăr de 25 de ani din Cernișoara a fost oprit în trafic de mai multe ori, de fiecare dată emanând halenă alcoolică.

Conform polițiștilor vâlceni, în noaptea de 20 spre 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 11 Poliției Rurală Zătreni au oprit pentru control, pe raza comunei Roșiile, un autoturism condus de tânăr care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge.
“În noaptea de 17 spre 18 iunie a.c, același tânăr a fost oprit de polițiștii din cadrul Secției 10 Poliției Rurală Măciuca, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Fârtățești.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.
La data de 21 iunie a.c., în urma probatoriului administrat, organele de urmărire penală au dispus reținerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea.
La data de 22 iunie a.c, tânărul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, în vederea dispunerii de măsuri legale” – IPJ Vâlcea.