Tânăr de 16 ani din Galicea, plecat de acasă

Dacă aveţi informaţii care pot duce la găsirea acestuia nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

La data de 13 ianuarie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că Hoarcă Marin, de 16 ani, din comuna Galicea a plecat în data de 23 decembrie 2015 de acasă, a locuit la alţi localnici, iar în data 12 ianuarie a plecat din localitatea de domiciliu şi nu s-a mai întors. Tânărul nu este la prima plecare de acasă.
În vederea identificării minorului s-a luat măsura punerii în urmărire naţională şi în continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru clarificarea situaţiei şi reintegrarea minorului în familie.
Semnalmente: înălţime 1,50 – 1,59m, greutate 50 – 59 kg, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt.
Obiecte de îmbrăcăminte: hanorac din bumbac de culoare gri, blue-jeans de culoare bleumarin închis, pe cap purta o căciulă de culoare albastru, cu inscripţia “STEAUA”, în picioare pantofi sport, tip adidas.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest tânăr sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!